BELEK

 

Belek
Belek este o adevarata priveliste paradisiaca  pentru turisti pe teritoriul Mediteranean, imprejmuita de o padure de pini.
Cu frumusetea sa naturala, Belek a fost descoperita in anul 1984 ca regiune turistica si a fost declarata ca "Centrul Turistic Belek", devenind pana la urma ceea ce este astazi, paradisul pamantului, multumita colaborarii  dintre Asociatia Investitorilor Turistici Belek si Ministerul Turismului.
Regiunea  Belek de pe coasta mediteraneana este localizata la 30 km de pe partea de Est a Antalyei. Recent a fost aleasa de Ministerul Turismului sa fie un model in turismul Turciei, nu doar pentru turistul de azi, ci si pentru turistii din generatiile viitoare. Regiunea are 36 de hoteluri de 5 stele, case de vacanta de prima-clasa si 6 terenuri de golf. Toate utilitatile au fost proiectate ca fiind de prima-clasa, promovand o atmosfera familiala ideala, si cu o deosebita atentie pentru asigurarea unor servicii la un nivel inalt si de cea mai buna calitate.
Hotelurile din Belek se pot mandri ca pot da o noua fata turismului in intreaga Turcie punand la dispozitie: terenuri de tenis cu toate serviciile, piscine atat pentru adulti cat si pentru copii cu terenuri de joaca, saloane cosmetice cu spa si sali de fitness dotate cu echipament modern.

Belek_4.jpg Belek.jpg Belek_3.jpg

 

 

 

Send Whatsapp Message