Informatii calatorie zbor charter:

Stimate Turist,
Pentru calatoria dvs trebuie sa stiti urmatoarele informaii despre: 
 
Documente:
Pasapoartele trebuie sa fie valabile minimum 6 luni de la data intrarii in Turcia, vor fi prezentate la aeroport, la ghiseul de check-in, respectiv la receptia hotelului, pentru formalitatile de check-in.
Voucher-ul va fi prezentat la receptia hotelului, pentru formalitatile de check-in

Procura: in cazul copiilor care sunt insotiti doar de unul dintre parinti, este necesara o procura din partea celuilalt parinte, care va fi prezentata la aeroport.

Procura + cazier judiciar: in cazul copiilor care nu sunt insotiti de niciunul dintre parinti, sunt necesare procuri din partea ambilor parinti, respectiv cazierul judiciar al persoanei imputernicite care insoteste copii, documente ce vor fi prezentate la aeroport.
Nu sunt necesare bilete de avion individuale pe suport fizic; imbarcarea in avion se face pe baza listelor de pasageri transmise de Mr. Peter Company la aeroport.


Imbarcarea pe aeroportul Otopeni:
Prezentarea la aeroport cu trei ore inainte de ora de decolare a avionului (conform orarului de zbor afisat pe voucher), pentru check-in (ghiseul de check-in este afisat pe tabela de informatii din aeroport) si imbarcare  

Bagaje: fiecare calator are dreptul la un bagaj de cala (max. 20 Kg) si un bagaj de mana (max. 8 Kg).

Nota: Pentru urgente sau informatii suplimentare in legatura cu imbarcarea, va rugam sa va adresati reprezentantului Mr. Peter Company in aeroport; de asemenea, in cazul in care nu puteti ajunge la timp la aeroport si intarziati mai mult de 60 de minute, va rugam sa il contactati pe colegul nostru (tel.0722.222 533), pentru a va anunta intarzierea.

Transferul Aeroport Antalya – Hotel:
La iesirea din aeroportul Antalya veti fi intampinati de catre un reprezentant al Mr. Peter Company, care o sa va indrume spre locul de imbarcare pentru transfer, unde veti fi preluati de catre un alt reprezentant al Mr. Peter Company, care o sa va ofere toate informatiile necesare pentru sejurul dumneavoastra si alte excursii optionale; 

Cazarea la hotel:
Check-in-ul la hotel se va face incepand cu ora 14:00; check-out-ul se va face la ora 12:00
Nota: Turistii vor beneficia de toate serviciile hotelului incepand din momentul intrarii in hotel (inclusiv inainte de check-in, daca este cazul) si pana in momentul parasirii hotelului (inclusiv dupa check-out, daca este cazul).

Servicii de asistenta la destinatie:
Reprezentatul Mr. Peter Company in Antalya o sa va ofere toate informatiile necesare in legatura cu returul in Romania (check-out hotel, transfer hotel – aeroport, imbarcare pe aeroportul din Antalya).

De asemenea, reprezentantul Mr. Peter va fi la dispozitia dumneavoastra pentru asistenta turistica si pentru solutionarea eventualelor probleme intampinate pe durata sejurului.

Tel No : + 90553  239 56 40  //  Tel No : + 90543  499 08 76

Send Whatsapp Message