LARA-KUNDU 

Lara - Kundu este o zona turistica in Turcia pe malul Marii Mediterane, formata din districtul Lara si suburbia Kundu apartinand Antalyei, aceasta zona fiind situata la aproximativ 12 km spre est fata de centrul statiunii Antalya. 
Puteti ajunge in zona turistica Lara - Kundu cu autobuzele "dolmus" din statia Kalekapisi situata in centrul statiunii Antalya. Drumul dureaza in jur de 15 minute. 
Plaja de nisip Lara este una dintre cele mai lungi din Turcia si beneficiaza de facilitati turistice precum sezlonguri, umbrele de soare, terase si divertisment. Plaja Lara incepe de la faleza Antalyei si este presarata cu hoteluri de lux, copii ale unor locuri faimoase din intreaga lume, situate in special in zona Kundu. 
Lara este portiunea de plaja situata in partea de est a Antalyei, unde cei mai numerosi si mai importanti oaspeti sunt  familiile cu copii. 
Multe dintre hoteluri au o portiune de plaja privata si sunt dotate cu piscina, gradini si zone de distractie, oferind un gust si o atmosfera unica vacantei turistilor. Restaurantele propun in principal meniuri traditionale turcesti, pe care va recomandam sa le incercati, pentru ca sunt intr-adevar deosebit de gustoase, dar veti gasi si restaurante specializate in mancarea chinezeasca sau de alte tipuri. 
In toata acesta infrastructura turistica si hoteliera, clientii cei mai tineri nu sunt nici ei uitati. Dimpotriva, acestia se pot bucura de numeroase parcuri in miniatura unde dispun de toate cele necesare pentru a se juca si simti cat mai bine. Tobogane cu apa, mini-piscine, terenuri de joaca, animatie si mini-discoteci le stau la dispozitie pentru a petrece in Lara vacanta perfecta. 
Celebra Lara, este una dintre cele mai lungi plaje de nisip din Turcia. 
Cele mai multe dintre hoteluri sunt replici ale unor locuri celebre din intreaga lume (de exemplu Palatul Topkapi, Venetia, Kremlin), care a dus la denumirea zonei "Las Vegas-ul Turciei".

 

Lara_.jpg Lara-Kundu.jpg

 

 

Send Whatsapp Message